Tafels & bureaus

Een greep uit een aantal op maat gemaakte tafels en ontwerpen.

De prijzen lopen uit een van vijf tot vijfendertig honderd euro.


Een hele handige vorm blad. Met de voordelen van de ronde tafel en van het vierkante blad. Eikenhout met verlakt onderstel en poten. 250×110 cm.
– Status: verkocht
– Leverbaar: ja
– Prijs: € 2420,-


Een van mijn lievelingsmaterialen. Underlayment. Hier is het middenvlak omlijst door een donkerder gekleurde rand. Gedragen door een gietijzeren poot, enkel stuk, en aan het eind een zuil in marine stijl met een ijzeren bak voor kruiden. Op maat gemaakt voor Het Dagelijks Brood, in Scheveningen.

Overdaad tafel zwart onderstel gietijzer 1 Overdaad tafel zwart onderstel gietijzer 2
Tafel met eiken rand en vlak met laklinnen gedragen door twee elegante gietijzeren poten met originele afgebladderde zwarte lak. Enkel stuk, op maat gemaakt.



Bureautafel in diverse houtsoorten met verdraaibaar ladeblok en een gietijzeren machinevoet. Het blad is ingelegd met gelakt linnen. De laden kunnen naar twee kanten geopend worden en zijn in het midden van een tussenwand voorzien. Afwerking, kleur en interessante opties in overleg.

– Status: Verkocht

– Prijs: vanaf € 2600,-

Bureautafel in diverse houtsoorten met verdraaibaar ladeblok en een gietijzeren machinevoet. De laden kunnen naar twee kanten geopend worden en zijn in het midden van een tussenwand voorzien. Voor deze bureaus zijn allerlei interessante handige voorzieningen te bedenken, ik vertel graag over de mogelijkheden.

– Status: Verkocht

– Leverbaar: ja

– Prijs: vanaf € 2600,-

Tafel met eikenhouten blad op machineonderstel met originele verf. Voor de verbinding tussen het blad en het onderstel is een 18e eeuwse balk uit de container gebruikt.

– Status: Verkocht

– Leverbaar: Ja

– Prijs: € 1400,-

Overdaad-Industrieletafel-breedblad 1 Overdaad-Industrieletafel-breedblad2

Deze tafel heeft een relatief breed blad voor de poten die ook ver van het uiteinde staan om een goede instap voor de bank aan de muur te garanderen. Het was best spannend om te zien of de poten dan niet teveel uit het zicht raken maar het is tot mijn verrassing heel goed uitgepakt.

– status: verkocht
– prijs: €1500
– leverbaar mits poten voorradig.

Vergadertafel in samenwerking met Schelling & Borsboom, met blad van twee delen padoek-hout. 4 meter lang en 1 meter breed. De poten hebben hun originele groene kleur.

– Status: Verkocht

– Leverbaar: Ja

– Prijs: € 3000,-

Tafel met eikenhouten blad op machinevoeten van blank geoxideerd metaal. Het blad wordt gedragen door klampen van hergebruikt teak die ooit deel van een straatbank uitkmaakten.

– Status: Verkocht (nog een gelijkvormig onderstel op voorraad)

– Leverbaar: Ja

– Prijs: € 1400,-

Slanke lange eikenhouten tafel op fijn verjongende poten. De vormgeving van deze tafel grijpt terug op de classicistische vormgeving van de late 18e eeuw.

– Status: Verkocht

– Prijs: € 3500,-

Wolkentafel, geïnspireerd op chinese vormgeving. Deze tafel is geheel vervaardigd van underlayment. De constructie is licht en stevig. Door de materiaalkeuze en de eenvoud van samenstelling kan deze tafel geleverd worden voor onder de 600 euro tot een maat van 1m20 bij 2m40. Voor grotere maten zijn twee tafels koppelbaar. Dus een tafel van bijna 5 meter (kop-staart) of 4 meter in het vierkant (langs-langs) voor iets boven de 1000 euro! Fotostalen: let op de spectaculaire houtnerfcontrast. Ik wacht met spanning op iemand die een gewaagde kleur durft te laten maken.

– Status: Verkocht

– Leverbaar: ja

– Prijs: vanaf € 500,-

One-off beestenpoten tafel voor Fanny Evers Communicatie-advies. De tafel heeft een blad van geëboniseerd underlayment en de poten zijn van zwart gebeeldhouwd naaldhout.

– Status: Opgeleverd

– Prijs: Gesloten beurzen

One Response to: Tafels & bureaus

  • Pingback: Tafel nummer twee |()

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *