Draaiwerk. Elk houtje is de klos.

Gevelmakelaar overdaad.nl Albert van Iperen

spiraal of tors steken

Onlangs mocht ik gevelmakelaars maken. Een perfecte gelegenheid om mij meer vaardigheid op de draaibank te verwerven. Altijd wel een ontbrekend pootje voor een kast of stoel kunnen schrappen voor restauratiewerk maar echt draaiwerk maken is een vak. Ik heb het nog lang niet helemaal onder de knie. Het gaat wel steeds sneller en beter. Er komen krullen van de beitel in plaats van stof. Ondertussen droom ik ook wakker van de wind aangedreven werkplaats. Ik kan dat bouwen. In mijn hoofd is het er al. Met de draaibank kan je van het kleinste restje hout nog een mooi knopje draaien.

spiraal of tors steken

CAA5D5BD-74D2-4296-B8AB-820ECDB6BFF7 B3960CAF-B500-4C34-A86D-D78F5A814AE4

This entry was posted in . Bookmark: permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Inset Column Widgets

Welcome to the Inset Column for the Evening Shade theme. As some people like to have a third column sidebar, the Inset column will provide you with that option which you can also disable anytime you want from the theme settings.

Right Column Widgets

Welcome to the Right Column for the Evening Shade theme. You can put a variety of widgets in this location and to manage where they are published in your site, you can download the Widget logic plugin.