Ruzie

Nou ja, bijna dan. Omdat Albert iets prachtigs heeft gemaakt. En omdat ik vind dat-ie dat dan aan de wereld moet laten weten. En omdat hij daar dan geen zin in heeft. En omdat ik dat dan niet begrijp. En omdat hij dan zegt dat hij bang is dat straks iedereen zo’n kast wil. En dat ik dan zeg dat dat juist leuk is en dat-ie dan de prijs maar iets omhoog moet doen. En omdat hij zegt dat-ie dat niet wil omdat-ie niet van geld houdt. En omdat ik zeg dat we dan met dat vieze geld wel weer een maand kunnen gaan varen. En omdat hij dan zegt dat ik het dan maar aan de wereld moet laten weten. Nou hierbij dus. Een heerlijke gekke kast met een eigen karakter. Altijd weer anders en afhankelijk van alle echte onderdelen met ieder een heel eigen leven, die we vinden tijdens onze zoektocht. En daarom voor iedereen uniek.

Ruzie succesvol omzeild.

Esther

This entry was posted in . Bookmark: permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Inset Column Widgets

Welcome to the Inset Column for the Evening Shade theme. As some people like to have a third column sidebar, the Inset column will provide you with that option which you can also disable anytime you want from the theme settings.

Right Column Widgets

Welcome to the Right Column for the Evening Shade theme. You can put a variety of widgets in this location and to manage where they are published in your site, you can download the Widget logic plugin.