Nieuwe plek

Overdaad Amsterdam

Met veel blijdschap en genoegen maak ik de lokatie van Overdaad’s nieuwe werkplek in de Grote Stad bekend.

Het is bij Kunstinitiatief Retort in de Rijnsburgstraat 74 in Amsterdam. Het atelier daar deel ik met meubelmaker Maarten Verkoren. Gelijk vol aan de slag met het showmodel van de nieuwe tafel voor Friday Next. Daarover snel meer.

Wat een heerlijk gevoel, een frisse start en veel nieuws te ontdekken. Inspiratie en energie!

This entry was posted in . Bookmark: permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Inset Column Widgets

Welcome to the Inset Column for the Evening Shade theme. As some people like to have a third column sidebar, the Inset column will provide you with that option which you can also disable anytime you want from the theme settings.

Right Column Widgets

Welcome to the Right Column for the Evening Shade theme. You can put a variety of widgets in this location and to manage where they are published in your site, you can download the Widget logic plugin.